#kleinegelukskes
La Douceur gaat de koers bijstellen (zie je nu ook een zeilboot voor je op een rustige zee, blauwe lucht en een leuke kapitein -m/v/x- aan het stuur? Yep, dat dus.)


Het wordt leuker, spannender, uitgebreider dan ooit, en ik neem jullie heel graag mee in mijn reis, mijn verhaal en het hele creatieve proces.

En wees gerust, alle fijne en leuke hebbedingen blijven (en méér! en toffer! joepie!), weliswaar in een ander concept.


Veel kleine (en ook wel grotere) gebeurtenissen in mijn wereld hebben uiteindelijk geleid tot deze wending. Fijne maar ook minder fijne, de zogenaamde "leermomenten".


Tijdens een van mijn eerste brainstormmomenten ging het over verleden, heden en toekomst. Een crazy situatie, alles op een hoop, proberen te filteren, prioriteiten proberen te stellen (later meer! :-)), ik stond te popelen om "het kind ne naam te geven". En telkens weer viel mijn passie voor het genieten van kleine dingen tussen alle andere ideeën in, en dan was het daar, Kleine Gelukskes.

Pats boem. Boenk er op.


Kleine Gelukskes dus. Tadaaaaa!

Meer kleine gelukskes…aahh…dromen we daar niet allemaal van? Van op zich staande kleine gelukskes, onverwacht, doorheen de dag, zomaar of een beetje gepland, tot misschien wel een aaneenschakeling van kleine gelukskes waardoor je jezelf zowaar echt en oprecht gelukkig voelt?

Een klein gelukske is misschien ook anders voor iedereen, is heel individueel, de ene haalt een klein gelukske uit een heerlijk dampende kop verse koffie ’s ochtends, de andere kan niet wachten om zich onder vers gewassen (en bij uitbreiding gestreken ) lakens neer te vlijen.

Vaak brengen ook geuren en kleuren een momentje van klein geluk mee, denk aan oma’s heerlijke appeltaart, de eerste zomercollecties die in de etalages prijken, met fel geel, oranje, na de sombere winter. Oh ja, je bent je nu hoogstwaarschijnlijk een voorstelling aan het maken van een van beiden! Of tegelijk, een zwoele zomeravond op een terrasje, gehuld in een zomerse jurk, een bordje vol lekkers voor de neus.

Ook externe omstandigheden bepalen een groot deel van ieders klein en groot geluk. Denk aan de recente rush op toiletpapier in de warenhuizen tijdens het begin van de coronacrisis…ooit gedacht dat je een intens moment van geluk kon beleven door het kunnen bemachtigen van een pakketje drielaags kleine-kamertjes-noodzakelijkheid? Ik zeg maar…

Voor mij werd het nu dus hoog tijd om mijn eigen kleine gelukskes te delen met jullie, met medegeluk(skes)zoekers. Ik sta werkelijk te popelen. Het borrelde al een tijd, er is heel veel voorbereiding aan voorafgegaan (and still going strong), maar met mijn hele hart (en hebben en houden en begripvolle omgeving), de juiste ondersteuning van een aantal schatten van mensen (en koffiemerken ) ben ik nu klaar om jullie deel uit te laten maken van mijn wereld.


Ready? Check!

Volg het creatieve proces, de leuke momenten en de kleine gelukskes op de Facebookpagina van La Douceur-Kleine Gelukskes.


Wanneer gaat dit allemaal gebeuren?

Schrijf in op de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle belangrijke info!

Enne...gauw dus! Geduld 😁


Waarom?

Gewoon, daarom, omdat, #kleinegelukskes

Annelies
41 keer bekeken